Fraude is en blijft een groot maatschappelijk probleem. Jaarlijks veroorzaakt fraude een financiële schade van ruim 4 miljard euro. Naast de financiële schaadt de fraudeur ook het vertrouwen en reputatie van het bedrijf.

In dit exclusieve webinar introduceren Bobby Schuitemaker en Jens Verboven onze nieuwe fraude-oplossing, en geven ze u een rondleiding in ons complianceplatform Protect.


Key takeaways:
• Hoe u met de fraude-indicator innovatief en effectief fraude kunt opsporen bij (potentiële) zakenrelaties, zodat uw omzet minder risico loopt;
• Hoe u met ons complianceplatform Protect in één klik gemakkelijk uw potentiële zakenrelaties kunt screenen op basis van sanctie- PEP-, en handhavingslijsten. Hiermee voorkomt u blootstelling aan witwassen, witteboordencriminaliteit en reputatieschade en bespaart u bovendien tijd en geld ten opzichte van handmatige onderzoek.
• Hoe u uw risicobeoordelingen 24/7 kunt blijven monitoren aangedreven door realtime gegevens van meer dan 35.000 vertrouwde en officiële bronnen.

Ontdek hoe u uw beslissingen kunt ondersteunen met bedrijfs- en financiële informatie en de juiste tools om veilig zaken te doen.