Het GraydonCreditsafe Accelerator-platform heeft geen mechanisme voor het verkrijgen van een Graydon Enterprise Id voor bedrijven, noch via de bedrijfszoekfunctie, noch via het bedrijfsrapport.

Voor klanten die portefeuilles delen via zowel Accelerator als API-x beschrijven we in het document hieronder in een aan aantal stappen hoe u het Graydon Enterprise Id van een bedrijf toe kan voegen aan een monitoringportefeuille.