Zoeken naar een bedrijf binnen het GraydonCreditsafe Informatie Portal is makkelijk. U kunt de volgende zoekopdrachten uitvoeren:

1. Snel een bedrijf zoeken
  2. Geavanceerd zoeken

1: Snel een bedrijf zoeken

• Snel een bedrijf zoeken is de snelste manier om zoekresultaten te krijgen.
  • Vul de naam van het bedrijf in de ‘Snel een bedrijf zoeken’-zoekbalk op uw dashboard.
  • Klik op de rode ‘Zoek’ knop om de zoekopdracht uit te voeren.

2: Geavanceerd zoeken

• Om een geavanceerde zoekopdracht uit te voeren voor een Nederlands bedrijf, klik op het tabblad ‘Zoeken naar Bedrijven’, of de ‘Geavanceerd Zoeken’ tekst onder de ‘Snel een bedrijf zoeken’-zoekbalk.
  • Vervolgens kunt u meer informatie invullen in velden zoals:
    - KVK-nummer
    - Telefoonnummer
    - Huisnummer
    - Straat
    - Plaats
    - Postcode
    - Bedrijfsstatus
  • Als u tevreden bent, klikt u op ‘Zoek’.
  • Van gedachten veranderd? Klik op ‘Reset’ om opnieuw te beginnen.

Zoekresultaten:

• De zoekresultaten zullen een aantal mogelijke matches weergeven voor het bedrijf wat u zoekt.
  • Klik op de relevante bedrijfsnaam om het volledige kredietrapport te bekijken.