Hoewel 99,9% van alle rapporten direct online worden geleverd, is het niet altijd mogelijk om informatie over elk bedrijf te verstrekken. Wanneer een rapport niet direct online beschikbaar is, zullen wij het bedrijf nieuw onderzoeken om u actuele informatie te geven waarop u kunt vertrouwen.  

 

De kaart hieronder toont onze typische levertijd voor rapporten die we niet in onze live database hebben.Een nieuw onderzoeksrapport aanvragen voor een internationaal bedrijf:

 

Met de behoefte aan nauwkeurige data wereldwijd, kunt u nu een achtergrondcontrole uitvoeren op elk bedrijf dat niet beschikbaar is in onze directe online database, zodat u door kunt gaan met uw bedrijf met minimale vertraging.

 

Afhankelijk van de markt, zal de informatie die wij verkrijgen variëren. Door gebruik te maken van officiële bronnen en registers zijn wij in staat om snel vragen te beantwoorden over de stabiliteit en financiële gezondheid van een bedrijf. Als er geen officiële informatie beschikbaar is, voeren wij een rechtstreeks gesprek met het bedrijf.


Indien het gezochte bedrijf geen resultaten oplevert, verschijnt een knop ‘Vraag een nieuw onderzoeksrapport aan’. (zie hieronder).

 

Ook als u het bedrijf dat u zoekt niet kunt vinden binnen de zoekresultaten, wordt de knop ‘Vraag een nieuw onderzoeksrapport aan’ onder de zoekresultaten weergegeven. Als u op ‘Vraag een nieuw onderzoeksrapport aan’ klikt, kunt u verdere details van het gevraagde bedrijf invoeren, samen met de kosten per rapport.  (Hieronder ziet u een voorbeeld van de kosten voor een nieuw onderzoek voor een bedrijf dat in Tsjechië is gevestigd).


Vervolgens wordt u gevraagd om uw contact- en persoonlijke gegevens.  Zodra alle velden zijn ingevuld, klikt u op '

'Next'. Alle informatie wordt dan rechtstreeks naar ons verzonden om het onderzoek te starten.

Het duurt 2 tot 10 werkdagen voordat het bestelde rapport klaar is. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer u het rapport kunt ophalen via uw 'Mijn account'-pagina op de website.