Als u een internationaal kredietrapport wilt bekijken voor een bedrijf dat gevestigd is in een van de Grijze landen in het keuzemenu van landen, kunt u dit doen door een Nieuw Onderzoeksrapport aan te vragen.

 

Een nieuw onderzoek kan worden uitgevoerd op elk bedrijf en geeft ons de opdracht een nieuw kredietrapport te maken over het gekozen bedrijf door de meest actuele beschikbare informatie te verzamelen. Wij slaan nooit historische nieuwe onderzoeksrapporten op, de informatie wordt altijd verzameld vanaf de datum van het verzoek.

 

Nieuwe onderzoeken nemen doorgaans 2-10 werkdagen in beslag, afhankelijk van waar ter wereld het nieuwe onderzoeksrapport wordt aangevraagd. Voor meer details over de snelheid van de dienstverlening verwijzen wij u naar onze internationale pagina.

 

Om een nieuw onderzoek te regelen, selecteert u het land waar u een bedrijf wilt zoeken in het dropdown menu.  Er wordt een venster geopend waarmee u een rapporttype te kiezen. Selecteer 'Vraag een nieuw onderzoeksrapport aan' uit de beschikbare opties.


 

Van hieruit wordt u naar een bestelformulier geleid. De prijs van het rapport wordt bovenaan het formulier vermeld.Bij het invullen van dit formulier dient u rekening te houden met het vakje "Information Disclosure". Als u deze optie selecteert, wordt de informatie in uw rapport beter doordat wij uw bedrijfsgegevens mogen vrijgeven.


Wat gebeurt er nadat u uw nieuwe onderzoeksrapport heeft aangevraagd?

 

Wanneer het onderzoek is voltooid, ontvangt u een e-mailbericht om u te informeren over de beschikbaarheid van het rapport.

 

Als u een rapport namens een collega bestelt en deze op de hoogte wilt stellen van de beschikbaarheid van het rapport, hoeft u alleen maar het e-mailadres aan te passen in het daarvoor bestemde vakje op het bestelformulier.

 

Om uw rapport op te halen logt u in op uw account en klikt u op 'Mijn Account' in het navigatiemenu, gevolgd door het selecteren van de optie Internationaal onderzoek.

 

Uw lijst met rapporten wordt zichtbaar en u kunt het rapport openen door op het rapportpictogram te klikken. Het rapport wordt 60 dagen in uw account bewaard. U kunt alle internationale onderzoeken die u hebt besteld, bijhouden.

 

Als u meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam op customerservice@creditsafe.nl.