In de Internationale Monitoringstool van GraydonCreditsafe heeft u de mogelijkheid om de toegang tot uw portfolio te delen met een ander lid van uw team. Klik eerst op het 'portfolio delen'-icoon onder het Portfolios-tabblad.


 

Machtigingen kunnen worden ingesteld voor elke gebruiker. De knop 'Alles intrekken' zal alle permissies voor gedeelde gebruikers intrekken. De permissies zijn als volgt:

 

Inzien

Het portfolio zal getoond worden in de portfolio lijst van de gedeelde gebruikers. Zij zullen het portfolio kunnen bekijken maar het op geen enkele manier kunnen wijzigen. Er kunnen geen andere rechten worden aangemaakt zonder Inzien.

Toevoegen

De gedeelde gebruiker kan andere bedrijven toevoegen aan het gedeelde portfolio, hetzij vanuit een importbestand of een handmatige lijst, een bedrijf kan niet rechtstreeks vanuit een rapport worden toegevoegd.

Bewerken

De gedeelde gebruiker kan de instellingen van het portfolio en de meldingen die worden gegenereerd, wijzigen.

Verwijder

De gedeelde gebruiker kan bedrijven uit het portfolio verwijderen, maar hij kan het portfolio niet verwijderen.

 

Als de gedeelde gebruiker zowel de machtiging Toevoegen als de machtiging Verwijder heeft, kan deze de synchronisatiefunctie gebruiken. Om een portfolio te delen met een andere gebruiker, moet de gebruiker toegang hebben tot de Internationale Monitoringstool en de gebruikersvoorwaarden geacccepteerd hebben.


Gebruikers die toegang hebben tot gedeelde portfolio's zullen deze zien in hun beschikbare portfolio-lijst (een deelpictogram zal aangeven dat de portfolio een gedeeld portfolio is).