Een portfolio wijzigen

Met de knop "Wijzig portfolio" kunt u wijzigingen aanbrengen in de instellingen voor het huidige portfolio. E-mailadressen van contactpersonen kunnen hier worden toegevoegd en verwijderd. Met het selectievakje "Standaardportfolio" kunt u dit portfolio markeren als de standaardportfolio waaraan bedrijven zullen worden toegevoegd wanneer automatische monitoring is ingeschakeld. Door dit vakje aan te vinken, wordt het vinkje bij uw bestaande standaardportfolio automatisch verwijderd.

Importeren

Door te klikken op "Importeren" vanuit het tabblad Portfolios opent zich een klein venster waar u twee methoden hebt om nieuwe bedrijven in een portfolio te importeren.

De eerste optie is het uploaden van een .csv-bestand met een lijst van bedrijven die aan het geselecteerde portfolio moeten worden toegevoegd, samen met wat persoonlijke informatie over het bedrijf. De bedrijfsinformatie moet in de gevraagde volgorde staan en het bestand moet in .csv-formaat zijn (een voorbeeld kan worden gedownload door op de knop 'Download Sample' te klikken). Met de knop "Kies bestand" kunt u het te importeren bestand selecteren en de import wordt uitgevoerd zodra u op "Bevestigen" klikt.

Het importproces zal alle bedrijven in het bestand toevoegen aan het huidig geselecteerde portfolio, zolang u credits beschikbaar heeft. U ontvangt een e-mail zodra het bestand is geïmporteerd en verwerkt en u ontvangt meldingen over gebeurtenissen van deze bedrijven zodra de import is voltooid.

Als u op ‘Manual Import’ klikt, kunt u een bulklijst van bedrijven voor het gekozen land importeren met behulp van hun 'Safe Number' of 'Organisation Number'*, gescheiden door een regeleinde.

*Importeren via organisatienummer wordt momenteel niet ondersteund voor alle beschikbare landen.

Synchroniseren

Hiermee kunt u het geselecteerde portfolio synchroniseren met een geüploade lijst van bedrijven. De bedrijfsinformatie moet in de gevraagde volgorde staan en het bestand moet in .csv-formaat zijn (een voorbeeld kan worden gedownload door op de knop 'Download sample' te klikken). Met de knop "Bestand kiezen" kunt u het te importeren bestand selecteren en de synchronisatie wordt uitgevoerd zodra u op "Bevestigen" klikt.

WAARSCHUWING: Verwar dit niet met ‘Importeren’.

Het synchronisatieproces zal alle bestaande gegevens in het geselecteerde portfolio vervangen door informatie uit het aangeleverde bestand. Alle gegevens (bedrijfsrecords en aangepaste bedrijfsgegevens) binnen uw portfolio die niet overeenkomen, zullen worden verwijderd, inclusief bedrijven die niet aanwezig zijn in het geüploade bestand. Als u de vereiste bedrijfsinformatie hebt opgenomen voor nieuwe bedrijven die nog niet in uw portfolio aanwezig zijn, zullen deze worden toegevoegd na de synchronisatie vanuit het bestand.

Het proces zal alleen het bestand samenvoegen met het huidige portfolio als u beschikbare credits heeft. Een e-mailnotificatie zal worden verzonden zodra de synchronisatie succesvol is verwerkt.