Om een batch profielnamen te uploaden voor screening, selecteert u Uploads in de linker menubalk.

Selecteer 'Upload File' en gebruik de keuzeknoppen om het type klantprofiel te selecteren dat u wilt uploaden.

U kunt het bedrijfstemplate of het individuele template van het scherm downloaden.

Vul de benodigde gegevens in in het betreffende template, klik op de GROENE knop "Upload File" en klik vervolgens op 'Confirm'.

Het systeem zal dan bevestigen of het bestand succesvol is geüpload.

Uw batch profielen worden vervolgens getoond in "In Progress" totdat de profielen door het systeem geladen kunnen worden in de Profiles sectie (in het linker menu) of er zal een foutmelding zichtbaar zijn.

Let op: het systeem zoekt elk uur in de database.

Zodra het bestand is verwerkt, wordt aangegeven of het bestand met succes is geüpload met het bericht 'Completed' zoals hieronder, 'Partially Completed' of 'Failed'.

Records die mislukt zijn, worden getoond in het hierboven getoonde downloadbare rapport.  Let op, alleen mislukte records zullen in dit rapport verschijnen.

Het foutenrapport geeft aan welke fouten moeten worden hersteld, bijvoorbeeld de datumconventie die nodig is om ervoor te zorgen dat de record succesvol kan worden geüpload, d.w.z. JJJJ-MM-DD

De gebruiker kan dan naar het controlescherm in het linkermenu gaan om de geüploade gegevens in te zien. Deze kan het record bekijken en het toevoegen aan een profiel of de hits desgewenst verwijderen.

Let op: u kunt de naam uit Monitoring verwijderen via de selectievakjes naast de gecontroleerde naam. U dient uw monitoringslijst regelmatig te controleren op nauwkeurigheid en efficiëntie.