Bij het creëren van een excelbestand voor Protect moet u het specifieke formaat voor het uploaden van personen volgen.

Bedrijven en personen moeten afzonderlijk worden geüpload in Protect. Het template voor individuen is bijgevoegd en het template voor bedrijven kan hier worden gevonden: Business Template

Template voor individuen

De volgende kolomkoppen zijn nodig in een upload van individuen met twee verplichte velden. Hieronder vindt u een lijst van de vereiste kolomkoppen met een uitleg van de gegevens die in het veld moeten worden ingevuld. We hebben een volledige naam nodig in het het bestand voor individuen om de upload uit te voeren. U kunt ofwel de volledige naam gebruiken of de voornaam en achternaam.

First Name* - Voornaam, dit veld is verplicht

Middle Name – Tweede naam

Last Name* - Achternaam, dit veld is verplicht

Full Name* - Voor- en achternaam, dit veld is verplicht

Generation - Senior/Junior

DOB – Geboortedatum, moet ingevuld worden in het formaat  JJJJ-MM-DD

Address – Eerste adresregel

City - Woonplaats

Postcode - Postcode

Country – Land moet een landcode zijn, we hebben een lijst van landcodes toegevoegd hieronder.

Nationality – Officiële nationaliteit

National ID - Cliënten ID, De meeste regelgevers hebben deze informatie niet, dus het is mogelijk dat het de resultaten niet vermindert.

Profile Name* - Profielnaam is een verplicht veld binnen de upload. Er is geen limiet voor het aantal profielen.

Het bestand opslaan in het correcte formaat

De uploadbestanden moeten worden geupload naar Protect in (.CSV) en moeten worden aangeleverd in UTF-8 Codering. U kunt beide voltooien door de onderstaande stappen te volgen.

Klik op 'Opslaan als' in Excel

Selecteer 'Opslaan als type' als .CSV

Selecteer 'Extra' naast 'Opslaan' en selecteer vervolgens 'Webopties'

Kies encoding bovenaan in de pop-up.

Selecteer Unicode (UTF-8) in de vervolgkeuzelijst 'Dit document opslaan als' en klik op ok.

U kunt nu uw bestand opslaan en het bestand uploaden naar het Protect product.

Geüploade resultaten

Uw bestand zal nu op de achtergrond worden gescreend. Zodra de screening is voltooid toont het scherm één van deze drie statussen.

Completed - Uw bestand is met succes geüpload en de relevante profielen zijn aangemaakt.

Partially completed - Uw bestand heeft alle correcte records geüpload, maar er is een probleem met records in het bestand. U kunt het foutbestand downloaden, zodat u de problemen kunt verhelpen en een nieuw bestand met de gecorrigeerde records kunt uploaden.

Failed - Er is een probleem met records in uw bestand. U kunt het foutbestand downloaden, zodat u de problemen kunt verhelpen en een nieuw bestand met de gecorrigeerde records kunt uploaden.