Helaas kunnen we de tijd waarin het systeem u uitlogt na inactiviteit niet verlengen, omdat dit een verplichte veiligheidsmaatregel is.

Het aflopen van de sessie is in het systeem van Creditsafe ingebouwd om gebruikers te beschermen tegen sessiekaping of cookiediefstal. Het is ook om te voorkomen dat mensen op uw computer inbreken als u er niet bent.

De eis dat gebruikers elke 20 minuten van inactiviteit moeten inloggen is ter beveiliging van de systeeminformatie en is ook vereist voor de beveiliging van uw en onze gegevens.