U heeft toegang tot het product via de Data Cleaning URL: datacleaning.creditsafe.com. Het product gebruikt uw GraydonCreditsafe websitegegevens. Wij raden u aan het product in Google Chrome te gebruiken voor de beste resultaten.

Product Dashboard

Wanneer u voor het eerst naar Data Cleaning navigeert komt u op het Product Dashboard of "Home" pagina.

1. New Job - Klik hier om een nieuwe Data Cleaning job aan te maken en een bestand te uploaden.

2.     - Recent Jobs - Deze widget toont uw meest recent gewijzigde Data Cleaning jobs met de volgende informatie:

- Name - Naam van de job

- Status - Status van de job

3. Modified - de datum waarop de status van de taak voor het laatst is gewijzigd.

Deze widget laat zien hoeveel credits u nog heeft voor het verrijken van uw records met bedrijfsinformatie.

4. Jobs - Hiermee kunt u al uw eerdere Data Cleaning jobs zoeken, filteren en bekijken.

5. Hiermee kunt u uw geselecteerde taal wijzigen uit de lijst met beschikbare talen voor uw account.

Opmerking: Als u nieuw bent bij Data Clean of nog niet eerder een job heeft uitgevoerd, worden er geen recente jobs weergegeven.