Rechtsbovenaan elk Kredietrapport staat een button met 'Meer acties'. Als u hier op klikt ziet u een aantal opties die u kunt kiezen - hier vindt u ook een optie getiteld 'Opslaan of afdrukken van PDF'. Klik hierop en volg de instructies op het scherm om uw PDF te downloaden. Hierna kunt u de PDF desgewenst afdrukken.

Als u een probleem heeft met het afdrukken of opslaan van een rapport, wordt dit meestal veroorzaakt door een pop-up blocker. Om dit te verhelpen:

- Klik binnen uw browservenster op hulpmiddelen,

- Selecteer dan pop-up blocker en klik op instellingen.

- Voeg dan www.creditsafe.com toe aan uw veilige lijst en dit zal onze pop-ups toestaan om af te drukken of op te slaan.

Als u nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Klantenservice op 070 384 4600, of via customerservice@creditsafe.nl. Zij kunnen u verder helpen.