De Risico scores en de kredietlimieten van GraydonCreditsafe worden verkregen aan de hand van verschillende variabelen en beide reeksen variabelen voorspellen een verschillend doel; de score voorspelt de waarschijnlijkheid dat het bedrijf binnen de komende 12 maanden insolvabel wordt, terwijl de kredietlimiet de monetaire waarde en liquiditeit binnen het bedrijf voorspelt en een waarde berekent die het bedrijf binnen één factuurtermijn ruimschoots zou kunnen terugbetalen.

 

Het is belangrijk op te merken dat wij niet alleen financiële informatie analyseren, omdat dit historische overzichten zijn die derhalve niet de huidige handelspositie van een onderneming weergeven. Daarom analyseren wij naast de financiële gegevens ook andere aspecten van de onderneming.

 

De variabelen die wij voor elk bedrijf analyseren zijn afhankelijk van de grootte en het type van het bedrijf.


Neem daarom contact op met ons klantenserviceteam dat u meer informatie kan geven over de variabelen die van invloed zijn op de score van een bepaald bedrijf. U kunt een ticket aanmaken hieronder, een e-mail sturen naar customerservice@creditsafe.nl of bellen naar 070 384 4600.