Om een nieuwe data clean-job te starten, klikt u op 'New File' vanuit de Data Clean linkernavigatie.

Nadat u op 'New File' hebt geklikt, komt u in het scherm New File waar u het volgende kunt doen:

De contactgegevens bewerken die aan de job zullen worden toegewezen.

Het bestand uploaden dat u wilt opschonen.

Contact Details

Standaard wordt de sectie 'Contact Details' vooraf ingevuld met uw contactgegevens, maar de contactpersoon, contacttelefoon en contactmail kunnen allemaal worden gewijzigd. Wij sturen een e-mail wanneer uw opdracht klaar is met matchen en klaar is voor verrijking.

Job Details

Een bestand uploaden - Om een bestand te uploaden kunt u een bestand in het uploadvak slepen vanuit uw bestandsbrowser, of u kunt in het vak klikken om naar een bestand op uw computer te bladeren. De website ondersteunt bestanden met een maximale grootte van 35,29 MB, en het bestand moet van een van de volgende bestandstypen zijn: .csv, .xls of .xlsx. Er is geen beperking op de bestandsnaam.

Job Name - Standaard wordt de jobnaam overgenomen van de naam van het geüploade bestand, maar dit kan worden overschreven in het veld "Job Name", zodat u uw taak gemakkelijker kunt identificeren op het scherm "Jobs".

File contains header row - U kunt dit vakje aanklikken om aan te geven dat uw bestand een kopregel bevat. Als u markeert dat uw bestand een kopregel bevat, zal het product proberen de kolommen automatisch aan te passen. U kunt dit ook doen in het volgende scherm.