Zodra u uw op te schonen bestand heeft geüpload, komt u in het scherm "File Mappings". Hier kunt u de kolommen van uw invoerbestand koppelen aan de lijst met beschikbare overeenkomende velden van GraydonCreditsafe.

1. Het paneel File Mappings toont de eerste 25 rijen in het invoerbestand om u te helpen uw velden nauwkeurig in kaart te brengen.

2. Elke kolom heeft:

1. Een kolomnaam, overgenomen uit de header-rij van uw bestand (als het selectievakje was geselecteerd) of een algemene "COLUMN A", "COLUMN B" enz. als u het vakje "File contains header row" niet hebt geselecteerd.

2. Een mapping drop-down die de beschikbare matchingsvelden bevat waarmee de Data Matching Service kan matchen (bijv. "Company Name" of "Postcode")

3. De land drop-down zal standaard "Internationaal" weergeven, maar u kunt hier het land voor uw Data Cleaning job kiezen. Het is belangrijk op te merken dat als u ervoor kiest een internationale taak uit te voeren, één kolom moet worden toegewezen aan "Land". De kolom "Land" ondersteunt de volgende formaten:

1. 2-letter of 3-letter ISO landcodes (bijv. "US", "ES", "GB", "USA", "ESP", "GBR")

2. Volledige landnamen in het Engels (bv. "United States of America", "Spain", "Canada")

3. Landnamen in de lokale taal (bv. "España")

4. Land verkorte namen / alternatieve namen (bijv. "Amerika", "Verenigde Staten", "Verenigd Koninkrijk", "UK")

4. Met "Templates" kunt u de huidige toewijzingen opslaan / laden voor toekomstig hergebruik. Dit is vooral nuttig als u regelmatig een bestand in hetzelfde formaat wilt matchen en verrijken.

5. Om verder te gaan kunt u ofwel:

1. "Save Changes" die uw mappings in hun huidige staat opslaat zonder de opdracht in te dienen.

2. "Submit" waarmee u uw opdracht indient voor matching met de mappings in hun huidige staat.