Met Data Clean kunt u:

• Handmatig alle gegevens matchen die niet automatisch gematcht konden worden
  • Handmatig gegevens matchen die ten onrechte aan het verkeerde bedrijf zijn gekoppeld
  • Gegevens unmatchen die ten onrechte aan het verkeerde bedrijf zijn gekoppeld.

Navigeer hiervoor naar het tabblad 'Manual Matching' in het scherm Job. Onder dit tabblad ziet u twee subtabbladen, één voor de bestanden in uw invoerbestand die automatisch zijn gematcht en één voor de bestanden die niet zijn gematcht.

In de subtab 'Matched records' ziet u een lijst met alle gegevens uit uw invoerbestand die automatisch zijn gematcht.

Er zijn drie actieknoppen voor deze gegevens:

• Unmatch Record - Hiermee kunt u de huidige bedrijfsmatch voor het gegeven verwijderen (1).
  • Manually Match Record - Hiermee kunt u het gegeven opnieuw matchen door handmatig naar het bedrijf te zoeken (2).
  • View Full Company Report - Hiermee kunt u het volledige bedrijfsrapport openen voor het bedrijf waaraan dit gegeven momenteel is gekoppeld (3).

In het sub-tabblad "Unmatched Records" ziet u een lijst met alle gegevens uit uw invoerbestand waarmee het automatische matchingsproces niet kon matchen. Voor elk gegeven kunt u zoeken en het gegeven handmatig koppelen aan een bedrijf van uw keuze door te klikken op het pictogram Zoeken aan het einde van de rij.

Als u ervoor kiest om een gegeven handmatig te matchen in de sub-tabbladen 'Matched Records' of 'Unmatched Records', krijgt u een pop-up waarmee u in de GraydonCreditsafe database kunt zoeken naar het bedrijf waarmee u het gegeven handmatig wilt matchen: