Om een job te zoeken, kunt u ofwel het zoekveld in de Kopbalk gebruiken, ofwel naar het scherm Alle Jobs navigeren door te klikken op "Jobs" in de menubalk van het product.

In het scherm All Jobs kunt u uw beschikbare jobs zoeken en filteren op:

• Job Type - De standaard "All Jobs" geeft alle jobs weer die gekoppeld zijn aan gebruikers onder uw klantenaccount. Als u in het keuzemenu "My Jobs" selecteert, worden alleen de jobs weergegeven die aan uw gebruikersaccount zijn gekoppeld.
  • Status - Dit is een vervolgkeuzemenu waarmee u de weergegeven jobs kunt filteren op een of meer statussen.
  • Modified Date - Hiermee kunt u de weergegeven jobs filteren op de datum waarop hun status voor het laatst is gewijzigd binnen een gekozen tijdsbestek.
  • Customer ID - Hiermee kunt u zoeken naar een job die aan een specifieke customer ID is gekoppeld.
  • Company Name - Hiermee kunt u zoeken naar een job die aan een specifieke bedrijfsnaam is gekoppeld.
  • Job Name - Hiermee kunt u zoeken naar een job met de opgegeven naam.

Standaard toont deze pagina maximaal 25 van de meest recente jobs die aan de opgegeven criteria voldoen. U kunt het aantal resultaten per pagina wijzigen met behulp van de opties rechtsonder in het scherm.