U hoeft GEEN wijzigingen aan te brengen in uw GraydonCreditsafe-account, app of API wanneer het nieuwe scoremodel wordt gelanceerd. Alle wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

We zullen de Score Wijziging Alerts binnen de Monitoring uitschakelen op de dag van de lancering om te voorkomen dat er een storend aantal alerts naar klanten worden gemaild.

U kunt de dag na de lancering van het scoremodel een lijst met portfoliowijzigingen, inclusief scorewijzigingen, exporteren vanuit uw Monitoring-account.