De weergegeven betalingsgegevens zullen altijd een momentopname zijn, aangezien wij geen volledige betalingsgeschiedenis kunnen verstrekken. De steekproefgrootte kan variëren van elk bedrag, en we kunnen alleen de informatie weergeven waartoe we toegang hebben. Echter, zowel GraydonCreditsafe-klanten als niet-klanten melden zich dagelijks aan voor ons Trade Payment programma. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter de weergave.

 

De verklaring "Dit bedrijf heeft een hoog percentage van de facturen te laat betaald" is gebaseerd op de informatie die wij tot onze beschikking hebben en niet op alle facturen die door een bepaald bedrijf zijn betaald.

 

Als u geïnteresseerd bent in het delen van Trade Payment Data met ons, stuur een e-mail naar customerservice@creditsafe.nl of uw accountmanager en vraag naar het Trade Payment Data-programma. Iemand zal contact met u opnemen en u begeleiden door het snelle en eenvoudige proces.


Deelname aan het programma is volledig gratis. Creditsafe voorziet alle leden van het Trade Payment Data-programma van een logo dat zij kunnen gebruiken op hun facturen en op hun website om hen te helpen bij het incasseren van kredieten.

 

Daarnaast heeft GraydonCreditsafe ook een aantal waardevolle voordelen waarvan u kunt profiteren als beloning voor het verstrekken van uw debiteuren aan GraydonCreditsafe - inclusief mogelijke gratis zakelijke kredietrapporten, gratis Data Clean, gratis gegevensverrijking en nog veel meer.