Het delen van uw handelsbetalingsgegevens met ons is nu eenvoudiger dan ooit! We hebben een nieuwe knop voor het delen van gegevens geïntroduceerd in het tabblad betalingsanalyse van GraydonCreditsafe, zodat de gebruiker direct kan bijdragen aan ons betalingsinformatienetwerk. Door dit te doen, bevordert u de verbetering van de betalingsanalyse voor meer dan 1.000.000 bedrijven in slechts één klik.

Als u met een van de de volgende boekhoudsystemen werkt, kunt u uw verkoopadministratie direct samenvoegen met die van GraydonCreditsafe:

- Clearbooks

- Microsoft Dynamics 365 Business Central

- Exact UK

- FreeAgent

- FreshBooks

- KashFlow

- MYOB Essentials

- Pandle

- Intuit Quickbooks Desktop / Pro

- Intuit Quickbooks Online

- Sage 50

- Sage One

- Sandbox

- Wave

- Xero

- Zoho Books

Om een van de bovenstaande boekhoudsystemen te koppelen met GraydonCreditsafe, neem contact op met uw accountmanager.